Árak és foglalás

A megadott időpontok tájékoztató jellegűek, igény esetén előre megbeszélt, egyedi időpontokra is tudunk foglalásokat biztosítani!

Minden meghirdetett alkalom a Mustra Delikátban kerül megrendezésre. (1094, Budapest, Balázs Béla utca 14.)

A foglalás során figyeljetek arra, hogy az időpont megfelelő legyen!

Egy alkalom maximális kapacitása 10 fő! Az alkalmat 4 fő alatt nem indítjuk el!

FIGYELEM! Egy alkalomra úgy is tudtok jelentkezni, ha már esetleg néhányan regisztráltak arra az időpontra, de még nem érték el a 10-es létszámkorlátot. A szabad helyek számát jelöljük a foglalási időpontok mellett!

A Senzorium eseményein mindig 6 különböző terméket kóstolhattok és bírálhattok. A sörök minősítéséhez termékenként 1 decis mennyiségeket, a csokoládé likőrnél pedig 3 centes adagokat határoztunk meg, hogy teljes legyen a ízlelés élménye, és a visszakóstolás se jelentsen gondot!

Személyre szabás: Ha találtok egy olyan időpontot, ahol még megvan a 10 szabad hely, és legalább négyen vagytok, akkor a Ti ízlésetek szerint módosítjuk a kóstolót!

Örömmel tájékoztatunk Titeket, hogy foglalási rendszerünk végre elkészült. Foglalni az alkalomhoz tartozó sárga Foglalás gomb megnyomását követően egy űrlap kitöltésével tudtok.

A minősítések tervezett időpontjai az alábbiak:
Minősítés időpontjaTémájaÁra (Ft/fő)Szabad helyekFoglalás

Az árak forintban értendők.

FIGYELEM! Egy foglalás során csak EGY kupon használható fel!

Négyes akció: Ha négyen jöttök az alkalomra, minden résztvevőnek 10 % kedvezmény jár! (Csak együtt foglalás esetén!) Kuponkód: DuplaPáros

Csoportos jegy: Figyelem, ha legalább 8-an jöttök egyszerre, mindenki 15% kedvezményt kap az árból! Kuponkód: Csapat01

Születésnap: Kezdjétek nálunk az ünneplést! Akár 10-en is tudtok egyszerre jönni. Sőt, ha most hozzánk foglaltok, és legalább nyolcan vagytok, akkor mindenki 20% kedvezményt kap az árból! Sőt, a születésnapos vendégünk egy üveg sörre, az ő saját kedvencéből! Kuponkód: HappyBirthday

Lány- vagy legénybúcsú: Nincs is jobb, mint egy jó csapatösszerázással indítani a nagy napot! Ha hozzánk jöttök, minden résztvevő 20% kedvezményt kap és az est főszereplője vendégünk egy üveg sörre a kedvencéből! Kuponkód: MindjártEsküvő

Céges rendezvény: HELYSZÍNI kitelepülést is vállalunk. Ilyen kérések esetén vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Egyéni kérések: Ez nem elég? Kíváncsiak vagytok a kedvenc italotok ízlés-különbségeire? Vagy valami egészen másban gondolkoztok? Ha úgy gondoljátok, hogy van egy jó ötletetek, amit szeretnétek kipróbálni a mi profi kereteink között, ne habozzatok szólni, és mi megvalósítjuk. Írjatok nekünk, és kitaláljuk, hogyan lehetne meg minden, amit csak szeretnétek. A szeletes csokoládéktól kezdve, energiaitalokon át a gyomorkeserűkig bármilyen kategória szóba jöhet, csak a ti képzeletetek és ízlésetek szab határt!